24 augusti 2023

3 nya namn på artistprogrammet för september!


Vi närmar oss hösten med stormsteg, och nu har vi fyllt på artistprogrammet för September med tre nya namn!

9 september – Jens Hult

Jens Hult är en fantastisk sångare, musiker och låtskrivare som har tagit sig från Idol till att bli en av Sveriges mest eftertraktade popproducenter. Med sin unika röst och sinne för skarpa melodier har han samarbetat med några av landets tyngsta namn inom musikbranschen så som Salem Al Fakir, Gustaf Norén och Sandro Cavazza. Jens Hult kommer med en ny energi och passion för visgrenen, på Blidösund Live kommer det bli en intim och personlig konsert med sina bästas låtar och berättelser!

15 september – Janne Schaffer ”My Music Story”

Janne Schaffer tillsammans med Jonas Gideon, som bjuder på ”My Music Story” – en konsert som spänner sig i stort sett över hela den svenska musikhistorien. Det blir en hisnande färd från 60-talets popband, via ABBA och Ted Gärdestad till Björn J:son Lindh och Electric Banana Band.

16 September – Py Bäckman & Janne Bark

Py Bäckman tillsammans med Janne Bark, två av Sveriges mest legendariska musiker, intar scenen på Blidösund Live. Deras långa musikaliska historia, inklusive framgångsrika samarbeten och hits som ”Stad i ljus” och ”Tänd ett ljus,” garanterar en minnesvärd kväll.

Under 80-talet var Py Bäckman tillsammans med Dan Hylander frontfigurer i Raj Montana Band. Därefter har hon bland annat skrivit låtar som blivit framgångsrika med andra artister, som ”Stad i ljus” med Tommy Körberg, ”Vandraren” med Nordman och ”Gabriellas sång” med Helen Sjöholm från filmsuccén ”Så som i himmelen”.

Bild på gitarrer ombord på ångbåten Blidösund