Aktuellt

Håll dig uppdaterad och få inspiration

Försommarens Skärgårdsexpeditioner med m/s Sjöbris går till Älvsnabben & Grytholmen. Vi är glada att intresset har varit så stort, 24 och 27 maj blev slutsålda nästan direkt, därav släpptes två extra datum – den 25 maj och 30 maj!
Nytt för denna säsong är vårt bordsbokningssystem till restaurangfartygen Norrskär och Storskär! Nu kommer det bli smidigare att boka bord, ändra bokningen eller avboka – oavsett om ni är ett större sällskap eller vill boka bord mellan Vaxholm-Vaxholm. Detta är ett fantastiskt tillägg till våra restaurangfartyg Norrskär & Storskär. Båtbiljetter köper ni på plats ombord,…
Den 21 april släpper vi bordsreservationer till restaurangfartygen Norrskär & Storskär, dessa gäller mellan 12 maj och 22 juni och för tidtabellen ”Vår”
För dig som klickat runt på vår hemsida tidigare så har du kanske lagt märkte till att hemsidan har en ny design och navigering. Vi hoppas att denna uppdatering av hemsidan ska göra det enklare för våra kunder att hitta relevant information och kunna genomföra biljettköp och bordsreservationen. Vi jobbar kontinuerligt med utvecklingen av hemsidan…
Vi är glada över att kunna meddela våra kunder om den nya bokningslösningen för biljetter. Genom bokningssystemet kommer det bli tydligare för våra kunder vilka olika biljettkategorier som finns och vad som ingår. Det kommer även bli smidigare att ändra sin bokning och göra eventuella tillval.

NYHETSBREV