Bokningsvillkor

Köpta biljetter återbetalas ej. Byte av biljetter till en annan likvärdig resa kan göras fram tills 14 dagar innan det bokade arrangemangsdatumet. Det är valfritt att lägga till en avbeställningsförsäkring vid biljettköp online. Gäller biljettköp för resor och arrangemang på m/s Sjöbris & ångbåten Blidösund.

Gästen ansvarar för att vara införstådd och påläst med nödvändig information som gäller för bokat arrangemang och biljetter. All nödvändig information, så som avgångstider när båten lämnar kaj, hittar du på blidosundsbolaget.se. För övriga frågor och funderingar kan du alltid kontakta Blidösundsbolagets kundtjänst. Öppet helgfria vardagar mellan 10:00 – 16:00.

Avbeställningsförsäkring

När du köper biljetter online kan du lägga till en avbeställningsförsäkring genom Mysafety för att känna dig tryggare om något oväntat händer som gör att du inte kan delta på den bokade resan. Gäller biljettköp online för m/s Sjöbris & ångbåten Blidösund.

Kontakt Mysafety

Om du har frågor kring avbeställningsskyddet eller behöver utnyttja avbeställningsförsäkringen , så är det direkt till Mysafety som du behöver vända dig.

De nås via 08 505 530 00 eller info@mysafety.se

Anmälan online: avbeställningsförsäkring mysafety

NYHETSBREV