Hänt på Blidösundsbolaget

Nu har vi släppt biljetterna till årets julbord!
Den 28 november dukas årets första julbord upp ombord på s/s Blidösund. Läs mer här. Missa inte årets tur till Almviks julmarknad den 7 december. Läs mer här. Årets sista rundresa till Blidösundet avgår från Skeppsbron den 23 december. Läs mer här.
Ångbåten Blidösund- en del av Stockholms kulturfestival 2024
Stilla vid kaj- Fri entré Upplev känslan av en svunnen tid ombord på ångbåten Blidösund samtidigt som du njuter av energin från kulturfestivalen. Matsalen och baren är öppen hela veckan. Läs mer här.
Ångbåten Norrskär stilla till kaj
Njut av sensommaren ombord på s/s Norrskär & s/s Storskär!
Bordsbokningen för sensommaren ombord på våra ångbåtar s/s Norrskär & s/s Storskär är nu öppen. Välkommen ombord och avnjut en lunch eller middag.
Skärgårdsbåt angjord vid klippa
Skärgårdsexpeditioner med m/s Sjöbris till Biskopsö och Tärnskär.
Under fyra tillfällen i augusti har du chansen att besöka den yttersta delen av Stockholms skärgård! Missa inte chansen att besöka Biskopsö, ett paradis vid havskanten. Läs mer om våra skärgårdsexpeditioner här.
Vacker matsal ombord på ångbåten Storskär
Nu kan du boka bord under hela sommaren på Norrskär och Storskär!
Vi har släppt bordsbokningen på Norrskär och Storskär, så nu kan du boka bord och njuta av en lunch eller middag.
Klassiska ångbåten Storskär går i ett spegelblankt vatten
Välkommen till Norrskär & Storskär, här finns något för alla!
Ångbåtskaffe med fika, somriga och lyxiga luncher, middagar med silltallrik och traditionell Ångbåtsbiff, på Norrskär och Storskär finns något för alla! Nytt för i år på Norrskär och Storskär är att du som är sugen på en lättare lunch kommer att kunna njuta av den i de vackra matsalarna på vardagsavgångar samt på för- och…